Storseans

En kväll med kärlek, värme och möten med andevärlden.

Välkomna till en kväll där andevärlden tar sin chans och kommer igenom för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever våra liv här på jorden.

En storseans är där en större publik får se mediet arbeta från t.ex. en scen och levererar bevis och budskap från nära och kära i andevärlden, till de i publiken som kommit. Vi kan inte bestämma vilka från andevärlden ska komma, lika lite som vi bestämmer att de ska vara där.  Som ett andligt medium kan vi bara arbeta om andevärlden väljer att komma just vid detta tillfälle.  Väljer de att inte göra det kan vi heller inte arbeta, och det är något vi får acceptera.  Ibland är kontakten väldigt stark och ibland är den inte det – det är så olika både mellan kontakter och tillfällen. Som besökare på ett av dessa arrangemang kan du skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden som du vill att du ska komma denna kväll men att också fortsätta att vara öppen för att andra kan komma till dig.

Ett mediums uppgift är att ge bevis att livet går vidare efter den s.k. fysiska döden.  Vår själ lever vidare och genom kontakten med våra nära och kära som gjort övergången till andevärlden före oss, kan ett medium ge de personliga bevis så att vi förstår att det är så det fungerar.  Ett medium är inte där för att spå in i framtiden, då ingenting är ristat i sten.  Vi har ett stort personligt eget ansvar över våra egna liv och hur vi väljer att leva det. Våra nära och kära i andevärlden vill gärna förmedla att de har gjort resan över till det eteriska och att de har det bra.  De vill också naturligtvis se så att vi som är kvar här också har det bra och vill ofta på så sätt ge lite tips och idéer om hur du kan tänka eller var du kan titta för att få ett annat perspektiv på saker och ting.  De får inte tala om för oss vad vi ska göra eller tänka men vill gärna komma med lite uppmuntran till oss.

Genom att det kan vara ganska många besökare på en sådan tillställning är det också viktigt för besökaren att förstå att mediet kanske inte har möjlighet att ge alla ett meddelande.  Vill man försäkra sig om att få någon från andevärlden att ge sig tillkänna och ett meddelande är det bättre att gå på en Privat sittning med mediet.  Där finns möjlighet att få kontakt med flera personer i andevärlden och därigenom också få flera meddelanden.

Du bokar din plats via knappen “Boka Tid”. Den tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka din plats på seansen som hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 (1 tr upp). Du betalar din bokning vid bokningstillfället via Klarna. Här har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning.  Du väljer själv vilket val som passar dig bäst.

Få ditt gratis ex av vår E-bok

Genom att prenumerera på vårt Nyhetsbrev får du även vår E-bok buddha-1473659

"Kom igång och meditera - utan att krångla till det!" - helt gratis!

Vi respekterar ditt privatliv.
sv_SESwedish
en_GBEnglish sv_SESwedish