Drop-in Meditation - 50 kr!

För endast 50 kr kan du komma och meditera tillsammans med andra!  Inga förkunskaper krävs och alla nivåer är välkomna.

OBS! Nu anpassad efter Covid-19 regler!

Det här är en härlig kväll där du får möjlighet att meditera i grupp med en handledare.  Beroende på kunskapsnivån på de som kommer den här kvällen så anpassas meditationen efter det.  Ibland kan det vara att bara lära sig att sitta i lugn o ro med sig själv, och andra kvällar får du prova på att meditera till ett mantra.  Vissa kvällar är vägledd meditation och vissa kvällar är att sitta enbart i tystnad.  Upptäck själv meditationens lugnande inverkan på dig under den här kvällen.   Bli guidad genom enkla meditationer som gör dig avkopplad i både kropp och sinne och som leder till en djup upplevelse av inre ro och välmående.

Vi vill att du som besökare på våra Meditationskvällar ska kunna känna dig trygg och säker, så vi har anpassat oss till de nya förutsättningarna med Covid-19.  Vi har ett maxantal för dessa kvällar så vi kommer att ha tillräckligt utrymme för att kunna hålla avstånd.  Vi har även mycket handsprit tillgängligt.  När du kommer, kommer vi att kolla din temperatur med en temperaturmätare som vi riktar mot pannan och som är beröringsfri.  Vi har även tagit bort möjligheten för att ta lite fika före och efter men det finns kallt vatten att tillgå. 

Det finns även CE-märkta engångs-munskydd att köpa på plats för 20 kr om det är så att du önskar använda ett.  Säg till när du kommer.

Många har bett oss att skapa dessa kvällar för att kunna få meditera tillsammans med andra likasinnade, utan krav på kunnande.  Här får du nu möjligheten att göra det för endast 50 kr tillsammans med en handledare!  Vi försöker att avdramatisera meditationen då många tror att det skulle vara flummigt eller att man behöver sitta med benen i kors med en massa rökelser… visst kan man väl göra så också, men det är inte nödvändigt.  Alla kan meditera och dessa kvällar skapar en möjlighet för dig att upptäcka detta.  Är du nybörjare till meditation kan det vara en bra start, och för dig som har mediterat tidigare kan nu få lite inspiration att ta tag i det igen och skapa disciplinen du behöver för att avsätta tiden för det.  Vill du sedan ta det vidare erbjuder vi även Meditationskurser.  Se kalendariet för datum.  Vi har både böcker och cd-skivor till försäljning för dig som önskar få tillgång till lite vägledning hemma.

Dessa drop-in-meditationer passar alla och ingen föranmälan behövs.  Vi börjar kl. 18:00 och håller på till kl. 18:45 varje torsdag.

Alla är välkomna!

Drop-in Meditation 50 kr

Få ditt gratis ex av vår E-bok

Genom att prenumerera på vårt Nyhetsbrev får du även vår E-bok buddha-1473659

"Kom igång och meditera - utan att krångla till det!" - helt gratis!

Vi respekterar ditt privatliv.
sv_SESwedish
en_GBEnglish sv_SESwedish