Drop-in Healing - 50 kr!

Drop-in Healing Måndagar mellan 17:30-19:00– Endast 50 kr!   

OBS!  Nu anpassad för Covid-19 regler!

Under denna drop-in healing får du först en kort skön avslappnade massage för att bl.a. kunna komma ned i varv lite grann och sedan får du healing. Allt som allt tar detta ca 20 min. Du har kläderna på under hela tiden.   

Det är väldigt duktiga healers/trainees som arbetar denna kväll. Det är en vinn-vinn situation. De som jobbar denna kväll är några av de som går på våra healingkurser och kommit till en bra nivå. De får en möjlighet att vara tillsammans med likasinnade och träna upp deras förmåga och kontakt med sina andliga vänner. Genom att vi arbetar med andlig healing får vi även samtidigt som vi ger, men de får även en healingbehandling själva efteråt. De som jobbar denna kväll, arbetar helt ideellt. De mår bra av att vara i energierna, de blir duktigare på det de gör och de stärker sina band med sin healingguide. Du som gäst får alla fördelar av att komma och få denna underbara healingenergi – du mår bättre och betalar endast 50 kr för det! Vinn-vinn!   

För att kunna ge dig som besökare en säkrare miljö behöver du ta på dig eget munskydd som du själv tar med dig när du kommer till oss.  Det sätter du på dig så fort som du stiger in i våra lokaler.  Alla som arbetar denna kväll använder också munskydd.  Vi har anpassat väntrummet för att kunna hålla avstånd mellan varandra och vi har ställt ut stolar i korridoren utifall det är fler som väntar. Vi har även mycket handsprit så att alla kan sprita sig.  Det spelas lugn och avslappnande musik i bakgrunden.  Vi uppskattar om vi kan hålla ljudnivån till ett minimum.  Innan du blir ombedd att komma in i lokalen där vi ger healing kommer vi att kolla din temperatur med en temperaturmätare som vi riktar mot din panna och som är beröringsfri.  Du betalar din entréavgift på 50 kr. Det kommer att vara 3–4 bänkar som vi arbetar på så att vi kan hålla avstånd.  Vi kommer heller inte att kunna erbjuda fika efteråt, men det finns kallt vatten att tillgå.

Det finns även CE-märkta engångs-munskydd att köpa på plats för 20 kr om det är så att du inte har ett eget.  Säg till när du kommer.

När du kommer in i rummet där vi ger healing så blir ombedd att först sitta upp på massagebänken. Healern berättar hur det går till, frågar om det är ok att lägga sina händer på dig och ber dig sedan bara att slappna av och njuta av behandlingen.  Massagen är endast en kort avslappnande massage och görs givetvis med kläderna på. Vi ger dig en kort avslappnande massage, men endast på ryggen, benen och sedan en kort fotmassage.  Sedan ger vi dig healing.  Vi kommer inte att beröra ditt ansikte. Det står flera bänkar i detta öppna rum så det är uppskattat om du håller dämpad ljudnivå.   När behandlingen är klar får du kliva av bänken och gå tillbaka in i väntrummet. Kom ihåg att healing fungera oavsett om du tror på det eller inte, så det krävs ingenting speciellt av dig. 

Det som dock är viktigt att berätta för oss om du är gravid, lider av schizofreni eller av någon annan typ av mental sjukdom. Tänk på att vara sparsam med parfym då andra gäster kan vara allergiska. Ta gärna även med dig egna strumpor för fotmassagen om du kommer barfota. Tänk även på att hålla en dämpad ljudnivå under hela kvällen du är hos oss då det är oftast flera personer samtidigt i båda rummen.   

Kom in och gör skillnad för både dig själv och andra! 

Drop-in Måndagar mellan 17:30-19:00   Entré: 50 kr Välkommen!

Få ditt gratis ex av vår E-bok

Genom att prenumerera på vårt Nyhetsbrev får du även vår E-bok buddha-1473659

"Kom igång och meditera - utan att krångla till det!" - helt gratis!

Vi respekterar ditt privatliv.
sv_SESwedish
en_GBEnglish sv_SESwedish