Här kan du välja det som intresserar dig inom
Mediumskap, Healing & Meditation

TJÄNSTER

MEDIAL KONSULTATION / PRIVAT SITTNING

Vi erbjuder privata konsultationer både som personliga möten och online via Zoom.

En privat konsultation med ett medium är ett personligt möte, där nära och kära från andevärlden vill förmedla att de finns runtomkring oss fortfarande och att de överlevt den s.k. fysiska döden.

Det är en fin stund tillsammans med de anhöriga som redan gjort resan över till andevärlden.

Boka in dig på en Medial konsultation / privat sittning hos Lindblom Academy
Boka in dig på en Medial konsultation / privat sittning online hos Lindblom Academy

MEDIAL KONSULTATION / PRIVAT SITTNING - ONLINE

Vi erbjuder privata konsultationer både som personliga möten och online via Zoom.

 En privat konsultation med ett medium är ett personligt möte, där nära och kära från andevärlden vill förmedla att de finns runtomkring oss fortfarande och att de överlevt den s.k. fysiska döden. Det är en fin stund tillsammans med de anhöriga som redan gjort resan över till andevärlden.  

Den här utförs via Zoom och du kan befinna dig var som helst i världen och det är ingen skillnad mellan ett personligt möte eller på det här sättet. Andevärlden stoppas inte av avstånd eller fysiska väggar.

Nu har du möjlighet att få en konsultation direkt hemma hos dig genom internet. Utförs via dator, surfplatta eller telefonen.

ANDLIG VÄGLEDNING

Vi erbjuder andlig vägledning både  som personligt möte och online via Zoom.  

Andlig vägledning är för dig som har en önskan att få en djupare förståelse, kontakt och relation med din egen ande, andevärlden och ditt eget andliga arbete.  

Här får du en personlig vägledning där du får möjlighet att få en klarare förståelse över den process som du nu befinner dig i och hur du kan utveckla din andliga väg.

Boka in dig på en Andlig Vägledning hos Lindblom Academy
Boka in dig på en Andlig Vägledning online hos Lindblom Academy

ANDLIG VÄGLEDNING - ONLINE

Vi erbjuder andlig vägledning både  som personligt möte och online via Zoom.  

Andlig vägledning är för dig som har en önskan att få en djupare förståelse, kontakt och relation med din egen ande, andevärlden och ditt eget andliga arbete.  Här får du en personlig vägledning där du får möjlighet att få en klarare förståelse över den process som du nu befinner dig i och hur du kan utveckla din andliga väg.  

Den här utförs via Zoom och du kan befinna dig var som helst i världen och det är ingen skillnad mellan ett personligt möte eller på det här sättet. Andevärlden stoppas inte av avstånd eller fysiska väggar.

Nu har du möjlighet att få en konsultation direkt hemma hos dig genom internet. Utförs via dator, surfplatta eller telefonen.

HEALING BEHANDLING

En healing behandling med andlig healing.

 En healing behandling är alltid väldigt behaglig och rogivande, där healern är kanalen för den andliga helande energin.  Den är oftast mycket välgörande för stress-relaterade problem och kan hjälpa till en god känsla efteråt.

Balanserar och skapar välmående.

Boka in dig på en Healing behandling hos Lindblom Academy
Kom på Drop-in healing hos Lindblom Academy

DROP-IN HEALING

Drop-in healing kväll varje måndag mellan kl. 17:30-19:00 för endast 50 kr!

Den här drop-in healing kvällen är öppen för alla som önskar få en kortare healing behandling.  Du behöver inte boka någon tid utan du kommer någon gång mellan 17:30-19:00 och sätter dig ner och väntar tills din tur.  Först ges en kortare avslappnande massage och sedan andlig healing. Allt som allt ca 20 min.  

Behandlingen ges alltid med kläderna på och det är healing teamet som arbetar tillsammans samtidigt i lokalen.

DISTANS HEALING

Distans healingen är alltid gratis hos oss!  

Distans healing är samma som en healing behandling utan att man är fysiskt närvarande som healern.  Andevärlden stoppas inte av avstånd eller fysiska väggar så det är likvärdigt i denna bemärkelse.

Vi tar aldrig betalt för att skicka distans healing till någon så önskar du få healing själv eller om du känner någon som du upplever kan behöva lite extra omtanke och kärlek så ta kontakt med oss så hjälper vi gärna till.

Få Distans healing från oss på Lindblom Academy
Boka in dig på en Seans hos Lindblom Academy

MEDIAL SEANS

En medial seans eller grupp seans är för en mindre grupp personer där mediet tar kontakt med nära och kära i andevärlden för de som kommer.

En medial seans eller grupp seans är en seans som vi anordnar i våra lokaler vilka är öppna för de som bokar sin plats på den. Det är max 10 personer på detta evenemang och där mediet försöker skapa de bästa förutsättningarna för att kunna ge alla närvarande ett meddelande. Det kan aldrig garanteras men det är oftast så.

PRIVAT SEANS

En grupp seans för ett privat sällskap mellan 8-12 personer.

En privat seans är där mediet håller en seans för ett privat sällskap och där mediet tar kontakt med nära och kära i andevärlden till de som kommit. Meddelandena är alltid givna med omtanke och kärlek.

Seansen kan hållas hemma hos kunden eller i våra lokaler utan kostnad. Det väljer man själv.  

Boka in dig på en Privat Seans VIP hos Lindblom Academy
Boka in dig på en Privat Seans VIP hos Lindblom Academy

PRIVAT SEANS - VIP

En privat grupp seans – VIP är för 3-4 personer i ett privat sällskap, oftast familj eller nära vänner.

Seansen är riktigt privat då det är så få personer närvarande. Detta gör att mediet har större möjlighet att ge lite mer information om både de personer i andevärlden som kommer fram men även lite vägledning om så önskas.

En ljudinspelning (MP3) erbjuds också, vilket ingår i priset.

DROP-IN MEDITATION

Välkommen att komma på våra Drop-in Meditationskvällar varje torsdag kl. 18:00 för endast 50 kr!

Här får du möjlighet att meditera tillsammans i grupp med en handledare.  Det krävs inga förkunskaper utan alla har möjlighet att få ut något av dem, oavsett tidigare erfarenhet.  

Lär dig koppla av i både kropp och sinne vilket kan leda till både inre frid och välbefinnande.

Kom på Drop-in Meditation hos oss på Lindblom Academy