Internationellt Medium, Healer & Författare

Jag har alltid varit intresserad...

 Jag tror inte jag är annorlunda än någon annan, utan tvärtom, precis som alla andra.  Redan som ung kände jag mig intresserad av detta med andevärlden men var en total ateist.  Trodde inte på en Gud, för då borde väl inte världen se ut som den gör...?

 Vad jag inte förstod är att vi alla har eget personligt ansvar.  Det finns ingen annan som är ansvarig för hur vi tänker, känner eller agerar - endast vi själva.  Vi skapar vår egen verklighet och vi bestämmer själva vårt förhållningssätt gentemot vår omvärld.  

Jag tror att alla har möjligheten att utveckla sin känslighet till olika grad och att allting har sin rätta tid att utvecklas.  Sedan tror jag att beroende på hur mycket tid och energi man lägger ner, precis som allting annat i livet, beror på hur duktig man blir.  Alla blir inte konsertpianister.  

Man kan säga att jag har en engelsk uppfostran då min lärare och mentor är brittisk och har lärt mig att gå den långa vägen.  Det finns ingenting snabbt med varken Healing eller Mediumskap då det handlar om dig och din personliga resa.  Teknikerna är enkla men det är inte det som är varken Healing eller Mediumskap - det är genom dig och din personlighet som de i andevärlden måste arbeta och det är där svårigheterna börjar..

Vi bär med oss så mycket problem och svårigheter att bara genom att förändra vår attityd och mentalitet kan våra vänner i andevärlden influera oss och hjälpa oss att ställa in och finjustera möjligheten att plocka upp och tolka deras budskap på ett ärligt och korrekt sätt.  

De flesta tror att de går på kurs för att lära sig tekniken, men det är en väldigt liten del av det hela.  Andevärlden får arbeta hårt med att hjälpa oss att ändra vår mentalitet till att bli mer vänliga och kärleksfulla mot oss själva - för det är vi som är första patienten.  Mår vi bra inom oss så har vi också större möjlighet att hjälpa andra.  Det är det som är hemligheten - att börja tycka om oss själva för dem vi är.  Det är det som tar så lång tid - något som borde vara helt naturligt inom oss alla, är så svårt.

Och det är här man behöver lägga sitt fokus - att i kärlek och ödmjukhet arbeta med våra vänner i andevärlden för att kunna förmedla budskap ifrån dem som alltid innehåller just detta.  När vi kan börja göra det kommer också gåvan att blomstra.

 Det är värt allt strävande och arbete för det är något vi alltid kommer att ha med oss - medmänsklighet.  Och det är det som är kärnan i att arbeta med Andevärlden, Mediumskap och Healing.

Diplom & Certifikat från Arthur Findlay College
Type something

Jag upplever det viktigt att vi fortsätter att lära oss, oavsett hur många år vi än har arbetat inom vårt yrke - det finns så otroligt mycket mer vi kan lära oss.  Det har alltid varit viktigt för mig att få den allra bästa utbildningen och förståelsen för det jag gör, så att jag kan med gott samvete lära ut det jag har lärt mig till andra, med vetskap om att det är ett stabilt fundament jag själv byggt upp med kunskap om både Mediumskapet och Andevärlden.

Här nedan kan du se vilka dessa Diplom och Certifikat jag har ifrån Arthur Findlay College i England.  AFC är ansett som världens bästa college för 'psychic studies' som det heter på engelska, vilket betyder detta med mediumskap och healing.  
Som enda svensk i dag har jag genomgått SNU's (Spiritualist National Union) lärarutbildning för Mediumskap (CSNUt) och även som enda svensk har DSNU dvs. Diploma i Mediumskap - deras högsta examina inom detta.