Här kan du välja det som intresserar dig inom
Mediumskap, Healing och Meditation

MEDIUMSKAP

Att utveckla mediumskapet tar tid, mycket hårt arbete och framförallt tålamod. Tvärtemot vad alla intensiva helgkurser utlovar, så finns ingenting ‘snabbt’ med Mediumskap.

Vad är då ett medium? Ett medium är en vanlig person som har utvecklat sina sinnen för möjlighet att kommunicera med personer som gått över till den andra sidan. Ett mediums huvudsakliga uppgift är att ge bevis för att livet går vidare efter den s.k. döden. När man ändå säger detta så får man acceptera att vi faktiskt inte kan bevisa att vi är odödliga, men man kan ge så pass mycket bevis till den person det gäller att det är tillräckliga bevis för dem. Genom att kommunicera med en person i andevärlden kan den anden ge så mycket information som behövs om dem för att det ska ske.

Den mest vanliga formen av mediumskap är vad man kallar ‘Mentalt Mediumskap’ och där andevärlden har möjlighet att påverka mediet genom att se, att känna och att höra. Mediet har möjlighet att uppfatta detta antingen objektivt eller subjektiv, där inget är bättre eller sämre än det andra. På detta sätt samlar de information om den personen, eller anden som vill kommunicera till sina nära och kära genom mediet. Detta demonstreras oftast genom en Seans eller en Medial Konsultation med ett medium.

Ett mediums uppgift är att bevisa att livet går vidare efter den s.k. fysiska döden. Vår själ lever vidare och genom kontakten med våra nära och kära som gjort övergången till andevärlden före oss, kan ett medium bevisa att det är så det fungerar. Ett medium är inte där för att spå in i framtiden, då ingenting är ristat i sten, då inte ens andevärlden vet exakt vad framtiden kommer att innehålla. Vi har ett stort personligt eget ansvar över våra egna liv och hur vi väljer att leva det. Våra nära och kära i andevärlden vill gärna förmedla att de har gjort resan över till det eteriska och att de har det bra. De vill också naturligtvis se så att vi som är kvar här också har det bra och vill ofta på så sätt ge lite tips och idéer om hur du kan tänka eller var du kan titta för att få ett annat perspektiv på saker och ting. De får inte tala om för oss vad vi ska göra eller tänka men vill gärna komma med lite uppmuntran till oss.