Trans kurs

Denna trans kurs är en pågående kurs, så det är inget start/slutdatum utan du kan börja när det passar dig.  Den är fördelad på 4 helgkurser/år och den är öppen för alla nivåer av kunnande.  Inga förkunskaper krävs annat än ett genuint intresse och en villighet att lära.

Kursen fokuserar på att både upptäcka, stärka och utveckla dina band med dina guider som arbetar med dig från andevärlden.  Den fokuserar inte på anhöriga som finns i andevärlden utan enbart guiderna.  Detta gör att det är både annat fokus och energier som vi arbetar med gentemot t.ex. det normala mediumskapet.  Denna kurs är för dig som är seriös med att arbeta tillsammans med dina guider.

Vi mediterar mycket under kursen och bjuder in våra guider att komma nära oss och arbeta med oss.  Att hjälpa oss att bygga upp våra andliga energier, så att vi på så sätt kan stärka kontakten med dem.  Det innebär också mycket introspektion och personlig utveckling.  Det finns ingenting snabbt med att utveckla denna kontakt, och det tar tid att utveckla detta förtroende, där vi har möjlighet att sätta oss och våra sinnen åt sidan så att de kan närma sig oss, vår ande, genom vårt energifält, och etablera detta utbyte och flöde av energi.  Trans mediumskap är en raffinerad aspekt av mediumskapet och vi behöver lära oss att lugna våra sinnen, tillåta tankarna att sakta ner för att tillåta andevärlden att inspirera, utbilda, lyfta upp och influera våra sinnen.

För att uppnå trans stadiet, så behöver vi dra tillbaka vårt medvetande från “här och nu” och flytta vårt sinne in i ett tillstånd av stillhet.  Det finns flera stadier av trans tillstånd, och den lättaste delen är inspiration och ett lätt förändrat medvetandetillstånd.  Det kan följas av att bli medveten om andra tankar, mer inspiration på ett djupare plan, inspiration från det högre jaget och en djupare blandning av energierna från andevärlden.  Det kan följas av att tillåta guiden att tala genom mediet, att förmedla enklare filosofi och en djupare etablering av att länka samman energierna.  Det tar tid genom träning, att sitta i energierna och att gå kurser för att uppnå en full kontroll från guiden att prata genom mediet, där de håller mediets sinne borta från att blanda sig med det som kommuniceras.  Detta är ett avancerat transtillstånd och som få kommer till idag, då de flesta inte ger det den tid det behöver för att byggas upp och förfinas.  Trans mediumskap består av ett speciellt band, en speciell relation, med de guider som kontrollerar och arbetar med oss genom denna process.  Denna relation hjälper oss att bygga upp ett nära band och kan ge oss en skarpare, mer specifikt och korrekt flöde av information i alla områden av healing, mediumskap, filosofi and lärande.

Du som går den här trans kursen får möjlighet att träna varje söndagskväll i våra lokaler.  Denna möjlighet erbjuds till dig helt gratis, men enbart om du aktivt går kurserna. Det gör att du får vara tillsammans i kollektiv energi, samt träffa kurskollegor och stärka banden med dina guider som jobbar tillsammans med dig.  Det blir en vinn-vinn situation.  Du mår bättre ju oftare du befinner dig i dessa energier, och du stärker ditt band med dina guider.  Detta gör att du blir bättre som medium, healer, lärare eller kanske bara en bättre version av dig själv.  Oavsett så mår du bättre av att göra det inom dig, och då gör du även bättre utanför dig.  Allt hänger ihop.

Som ny deltagare får du en personlig bedömning vad vi kan se och uppleva omkring dig efter första kurstillfället.  Därefter sker detta vid olika tillfällen under kursen.

Välkommen!

Pris: 2300 kr / Helgkurs (lördag-söndag) inkl. fika hela helgen – se Kalendariet för nästa inbokade kurstillfälle.  Kursen är lördag-söndag 10:00-17:00.

OBS! Kurserna hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås.

Du gör upp med Klarna om hur du vill betala vid bokningstillfället. Här har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning. Du väljer själv vilket val som passar dig bäst. Pengarna dras inte förrän evenemanget har varit, och här kan du även välja att avboka betalningen med Klarna på plats för att betala direkt med Swish, kort alt. kontant.

För information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.com

Du bokar din plats på kursen via knappen “Boka Tid”.  Det tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka dig på kursen.  Läs dock vad det är som gäller för kursbokning innan du bokar – du hittar dem på sidan “På- och Avbokning på kurser” här på hemsidan.

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan vi inte ta in dig på kursen – man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden.  Då hänvisar vi istället till våra underbara healingkvällar på måndagar (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.

Få ditt gratis ex av vår E-bok

Genom att prenumerera på vårt Nyhetsbrev får du även vår E-bok buddha-1473659

"Kom igång och meditera - utan att krångla till det!" - helt gratis!

Vi respekterar ditt privatliv.
sv_SESwedish
en_GBEnglish sv_SESwedish