Meditationskurs Del 1 & 2

Det här är en meditationskursen bygger på vår bok ”Lär dig Meditera; en enkel steg-för-steg guide för att uppnå inre lugn och välbefinnande”.  Är du intresserad av att läsa den refererar vi dig till fliken ”Webshop”, där du kan läsa hur du kan köpa den.  För dig som går den här kursen så ingår den och du får boken vid ankomst vid första tillfället. Gå gärna in under fliken ”Meditation” och läs mer.

Det är för både nybörjare och de som har mediterat tidigare, men kanske inte gjort det på ett tag och vill komma igång igen.

Denna kurs är upplagd på 2 heldagar (2 st lördagar) och här får du lära dig att meditera.  Vi kommer att ha  tid att verkligen gå in i de olika meditationerna och då kommer vi även att prova på olika meditationstekniker.  Här har vi boken till grund och vi går igenom dessa övningar på Del 1.  I Del 2 fokuserar vi på både mantra samt vägledda meditationer.  Vi stillar sinnet och går in i oss själva för att upptäcka den Inre Läraren. Under dessa två heldagar kommer vi även gå igenom och prata om meditation, vad man kan stöta på för hinder i sitt utövande, hur man kan komma över dem och lite mer tips och idéer om hur du på ett enkelt och bra sätt lära dig att komma in i dem och lära dig att stanna kvar i detta tillstånd och det finns gott om tid för frågor och svar.  Det är en härlig känsla när man börjar känna hur man mer och mer tillåter sig själv att slappna av och släppa bekymren och bara njuta av sin egen närvaro.

Kursen hålls på två lördagar med 14 dagar emellan så att man har möjlighet att verkligen sitta ner varje dag och meditera vilket kommer att vara hemläxan mellan dessa två tillfällen.  Ju mer disciplin du har och gör dessa övningar så kommer du också få ut så mycket mer av kursen.  Vi kommer att ge dig vår kunskap och nya verktyg som du kommer att kunna ha nytta av som gör att du enkelt kommer att kunna fortsätta på denna väg efter kursen.

Alla deltagare måste gå både Del 1 och Del 2 då de bygger på varandra, oavsett tidigare erfarenhet.  Mycket av kursen bygger även på Personlig utveckling, då det är en stor del i att meditera. Vid avslutad kurs (både Del 1 och Del 2) får alla deltagare ett kursintyg.

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås, samt eftermiddagsfika.  Lunch tar man hand om själv.  Säg till vid bokning om du har några allergier med tanke på smörgås/fika.

Välkommen!

Pris: 2300 kr  inkl. boken.  Priset är för båda kurstillfällena tillsammans.

You make your payment arrangements with Klarna when you book your appointment. Here you have several different payment options, where you can choose to pay with invoice, in installments, direct or other options which suits you the best. The money will not be paid until you have attended the event, and on site you can choose to cancel the payment to Klarna and pay through Swish, credit card or cash if you so wish.

För information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.com

Du bokar din plats på kursen via knappen ”Boka Tid”.  Det tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka dig på kursen.  Läs dock vad det är som gäller för kursbokning innan du bokar – du hittar dem på sidan ”På- och avbokning av kurser” här på hemsidan.

Get your free copy of our E-book

By signing up for our Newsletter you will also get our E-book buddha-1473659

"Get started with meditation - without complicating it!" - completely free!

We respect your privacy.
en_GBEnglish
sv_SESwedish en_GBEnglish