Här kan du välja det som intresserar dig inom
Mediumskap, Healing och Meditation

DROP-IN MEDITATION

Drop-in varje Torsdag kl. 18:00 - endast 50 kr!

OBS!  INSTÄLLT P.G.A PANDEMIN TILLSVIDARE

För endast 50 kr kan du komma och meditera tillsammans med andra! Inga förkunskaper krävs och alla nivåer är välkomna.

Det här är en härlig kväll där du får möjlighet att meditera i grupp med en handledare. Beroende på kunskapsnivån på de som kommer den här kvällen så anpassas meditationen efter det. Ibland kan det vara att bara lära sig att sitta i lugn o ro med sig själv, och andra kvällar får du prova på att meditera till ett mantra. Vissa kvällar är vägledd meditation och vissa kvällar är att sitta enbart i tystnad. Upptäck själv meditationens lugnande inverkan på dig under den här kvällen. Bli guidad genom enkla meditationer som gör dig avkopplad i både kropp och sinne och som leder till en djup upplevelse av inre ro och välmående.

Många har bett oss att skapa dessa kvällar för att kunna få meditera tillsammans med andra likasinnade, utan krav på kunnande. Här får du nu möjligheten att göra det för endast 50 kr tillsammans med en handledare! Vi försöker att avdramatisera meditationen då många tror att det skulle vara flummigt eller att man behöver sitta med benen i kors med en massa rökelser… visst kan man väl göra så också, men det är inte nödvändigt. Alla kan meditera och dessa kvällar skapar en möjlighet för dig att upptäcka detta. Är du nybörjare till meditation kan det vara en bra start, och för dig som har mediterat tidigare kan nu få lite inspiration att ta tag i det igen och skapa disciplinen du behöver för att avsätta tiden för det. Vill du sedan ta det vidare erbjuder vi även Meditationskurser. Se kalendariet för datum. Vi har både böcker och cd-skivor till försäljning för dig som önskar få tillgång till lite vägledning hemma.

Dessa drop-in-meditationer passar alla och ingen föranmälan behövs. Vi börjar kl. 18:00 och håller på till kl. 18:45 varje torsdag.

Entré: 50 kr

Välkommen!