Utveckla dina andliga förmågor

Här kan du välja kurserna som intresserar dig
för att utveckla dina andliga förmågor för att hjälpa andra

KURSUTBUD

MEDIUM KURS
Denna kurs är för dig som önskar utveckla/förbättra din mediala förmåga.

 Kursen är upplagd som en fortgående kurs, med 4 kurshelger/år. Kursen är öppen för alla nivåer och detta innebär att du kan börja när det passar dig.  

Kursen innehåller föreläsningar, meditationer och övningar – både synska och mediala. Allt för att på bästa sätt kunna hjälpa dig att utveckla och förfina dina andliga gåvor.  

Våra kurser håller hög standard och kvalité – se gärna mer information om oss.  Läs gärna mer under fliken ‘Mediumskap’.  

Kurserna är lördag-söndag mellan kl. 10:00-17:00. Fika ingår. 

Medium utbildning hos Lindblom Academy
Healing utbildning hos Lindblom Academy

HEALING KURS

Denna kurs är för dig som önskar utveckla och förfina din healing förmåga. Denna kurs är för dig som önskar lära dig/förbättra dig på att förmedla andlig healing.

Kursen inriktar sig på att lära ut hur du förmedlar andlig healing och förbättrar din förmåga att vara denna kanal för andevärlden och den andliga energi som kan arbeta genom dig och dina andliga gåvor. Här lär vi ut genom föreläsningar, meditationer och övningar så att du ska kunna på bästa sätt lära dig att vara den här kanalen för den energin. Det är aldrig tekniken som helar, utan energin som man förmedlar. Därför är det också viktigt att vi kan vara så lite healer som möjligt och vara så mycket kanal för den energin vi bara kan vara. Healing energin är en väldigt kärleksfull och omtänksam energi, som vi får ta del av då vi arbetar med den. Detta gör att vi också mår bättre själva ju mer vi befinner oss i det tillståndet.

Våra kurser håller hög standard och kvalité – se gärna mer information om oss. Läs gärna också mer under ‘Healing’.

Kurserna är lördag-söndag mellan kl. 10:00-17:00. Fika ingår.

TRANS KURS

Denna kurs är för dig som har en önskan att utveckla trans mediumskapet.  Den här kursen är för dig som önskar utveckla en närmare kontakt och relation med ditt andliga team av guider och hjälpare.  

Kursen fokuserar på att hjälpa dig att försätta dig i rätt tillstånd så att dina vänner i andevärlden kan komma nära dig och hjälpa till att eliminera blockeringarna som du har i ditt undermedvetna.  Detta så att de ska kunna komma närmare dig och kunna etablera och blanda samman era energier för att kunna inspirera dig och förhoppningsvis också senare att kunna kommunicera genom dig.  Oavsett om du bli ett trans medium eller inte, så hjälper denna kurs dig att utveckla dina andliga gåvor på ett bättre sätt, och kunna få mer kontakt med din egen själsenergi, för att på så sätt få större möjlighet att bli den det är meningen att du ska vara.  

Våra kurser håller hög standard och kvalité – se gärna mer information om oss.
Läs gärna också mer under ‘Trans mediumskap’.  

Kurserna är lördag-söndag mellan kl. 10:00-17:00. Fika ingår. 

Trans utbildning hos Lindblom Academy
Meditations utbildning hos Lindblom Academy

MEDITATIONSKURS - START

Känner du dig stressad? Svårt att slappna av? Nyfiken på meditation? Skulle du vilja lära dig hur man gör? Då är denna grundkurs något för dig!  

Denna kurs passar perfekt för dig som vill lära dig att meditera för att hantera både stress och få en lugnare vardag.  Du kommer få lära dig grunderna i meditation och få praktiska tips och inspiration för att komma igång och meditera i vardagen.

Meditationerna vi kommer göra bygger på vår bok ”Lär dig Meditera – en steg för steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande” som ingår i priset, samt en CD med en vägledd meditation.
 
Kursen är på tre timmar; mellan 18:00-21:00

MEDITATIONSKURS - FORTSÄTTNING

Har du börjat och vill lära dig mer?  Har du kommit av dig med meditationen?  Då kan denna fortsättningskurs vara något för dig!

 Denna kurs passar perfekt för dig som vill komma igång igen med meditationen som du tyckte så mycket om att göra förut.  Passar även dig som har börjat att meditera och som nu är nyfiken på att ta den ett steg längre.  Kanske behöver du lite inspiration och glädje så att du börjar igen?  Oavsett anledning så är kursen anpassad för dig som har mediterat lite grann tidigare och inte är helt nybörjare.  

Meditationerna vi kommer göra bygger på vår bok ”Lär dig Meditera – en steg för steg guide för att uppnå inre frid och välbefinnande” som ingår i priset, samt en CD med en vägledd meditation.  

Kursen är på tre timmar; mellan 18:00-21:00

Meditations utbildning hos Lindblom Academy
Prova på det andliga hos Lindblom Academy

PROVA-PÅ DAG

Är ni en grupp med nyfikenhet på det andliga?

Det kanske kan vara ett företagsevent, en speciell dag, en grupp vänner eller liknande. Företag och privatpersoner är lika välkomna! Då kan detta vara något för er!

Boka in er på en prova-på kurs med fokus på det andliga. Vi spenderar en heldag som vi tillsammans gör något riktigt roligt av!

Här får ni prova på lite olika delar som finns inom andlig utveckling, såsom meditation, healing, tarot kort, olika intuitionsövningar, lära dig att känna och se auran, tolka energier m.m.