Storseans

En kväll med kärlek, värme och möten med andevärlden.

Välkomna till en afton där andevärlden tar sin chans och kommer igenom för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever våra liv här på jorden.

En storseans är där en större publik får se mediet arbeta från t.ex. en scen och levererar bevis och budskap från nära och kära i andevärlden, till de i publiken som kommit. Vi kan inte bestämma vilka från andevärlden ska komma, lika lite som vi bestämmer att de ska vara där.  Som ett andligt medium kan vi bara arbeta om andevärlden väljer att komma just vid detta tillfälle.  Väljer de att inte göra det kan vi heller inte arbeta, och det är något vi får acceptera.  Ibland är kontakten väldigt stark och ibland är den inte det – det är så olika både mellan kontakter och tillfällen. Som besökare på ett av dessa arrangemang kan du skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden som du vill att du ska komma denna kväll men att också fortsätta att vara öppen för att andra kan komma till dig.

Genom att det kan vara ganska många besökare på en sådan tillställning är det också viktigt för besökaren att förstå att mediet kanske inte har möjlighet att ge alla ett meddelande.  Vill man försäkra sig om att få någon från andevärlden att ge sig tillkänna och ett meddelande är det bättre att gå på en Privat sittning med mediet.  Där finns möjlighet att få kontakt med flera personer i andevärlden och därigenom också få flera meddelanden.

Du bokar din plats via knappen "Boka Tid". Den tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka din plats på seansen som hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 (1 tr upp). Du betalar din bokning vid bokningstillfället via Klarna. Här har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning.  Du väljer själv vilket val som passar dig bäst.