Privatsittning

En Privat Sittning med mediet är precis som det låter - en privat sittning.

Det går till precis på samma sätt som på en Storseans där skillnaden är att man är helt själv med mediet under tiden som sittningen varar.  En tid med kärlek, värme och möten med dina nära och kära som redan befinner sig i andevärlden.  Ett privat möte där andevärlden och där de tar sin chans att komma igenom för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever våra liv här på jorden.

Här får du veta vem som vi kommunicerar med, dvs vilken relation  den i andevärlden har till dig som kommer och annan information som gör att personen känns igen.  Därefter ges ett meddelande som du ska förstå.  Här ges också en viss vägledning från andevärlden till oss som lever, men inte ens de kan med säkerhet förutsäga framtiden då ingenting är ristat i sten.

Vi vill även att man spelar in sittningen så att man har möjlighet att lyssna på den vid ett senare tillfälle, då det är omöjligt att komma ihåg allting.  Mitt råd är att alltid spela in sittningen, annars ångrar man sig oftast efteråt.

Privatsittning 30 min ca: 600 kr
CD: 50 kr (inkl. porto då vi skickar cd'n till dig)
Inspelning som MP3: 20 kr  (vi konverterar den och mailar den till dig)

Du betalar din bokning vid bokningstillfället via Klarna. Här har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning.  Du väljer själv vilket val som passar dig bäst.

Du bokar in din sittning genom att använda dig av "Boka Tid"-knappen.  Den tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag och tid som passar dig bäst.