Om

Helena Lindblom CSNU(t) Internationellt Medium, Healer och Författare.

Jag har alltid varit intresserad...

Jag tror inte jag är annorlunda än någon annan, utan tvärtom, precis som alla andra.  Redan som ung kände jag mig intresserad av detta med andevärlden men var en total ateist.  Trodde inte på en Gud, för då borde väl inte världen se ut som den gör...?  Vad jag inte förstod är att vi alla har eget personligt ansvar.  Det finns ingen annan som är ansvarig för hur vi tänker, känner eller agerar - endast vi själva.  Vi skapar vår egen verklighet och vi bestämmer själva vårt förhållningssätt gentemot vår omvärld.

Jag tror att alla har möjligheten att utveckla sin känslighet till olika grad och att allting har sin rätta tid att utvecklas.  Sedan tror jag att beroende på hur mycket tid och energi man lägger ner, precis som allting annat i livet, beror på hur duktig man blir.  Alla blir inte konsertpianister.  Man kan säga att jag har en engelsk uppfostran då min lärare och mentor är brittisk och har lärt mig att gå den långa vägen.  Det finns ingenting snabbt med varken Healing eller Mediumskap då det handlar om dig och din personliga resa.  Teknikerna är enkla men det är inte det som är varken Healing eller Mediumskap - det är genom dig och din personlighet som de i andevärlden måste arbeta och det är där svårigheterna börjar.. Vi bär med oss så mycket problem och svårigheter att bara genom att förändra vår attityd och mentalitet kan våra vänner i andevärlden influera oss och hjälpa oss att ställa in och finjustera möjligheten att plocka upp och tolka deras budskap på ett ärligt och korrekt sätt.  De flesta tror att de går på kurs för att lära sig tekniken, men det är en väldigt liten del av det hela.  Andevärlden får arbeta hårt med att hjälpa oss att ändra vår mentalitet till att bli mer vänliga och kärleksfulla mot oss själva - för det är vi som är första patienten.  Mår vi bra inom oss så har vi också större möjlighet att hjälpa andra.

Det är det som är hemligheten - att börja tycka om oss själva för dem vi är.  Det är det som tar så lång tid - något som borde vara helt naturligt inom oss alla, är så svårt. Och det är här man behöver lägga sitt fokus - att i kärlek och ödmjukhet arbeta med våra vänner i andevärlden för att kunna förmedla budskap ifrån dem som alltid innehåller just detta.  När vi kan börja göra det kommer också gåvan att blomstra.  Det är värt allt strävande och arbete för det är något vi alltid kommer att ha med oss - medmänsklighet.  Och det är det som är kärnan i att arbeta med Andevärlden, Mediumskap och Healing.

Jag har gedigen kunskap och förståelse i ämnet och jag lägger stor vikt vid att förmedla detta med både skratt och allvar.  Det är ett allvarligt ämne men man behöver inte ta sig själv på så stort allvar.  Jag är noga med att hålla båda fötterna på jorden men med fokus på andevärlden.  Jag utbildar dig till diplomerad och certifierad nivå inom Mediumskap, Healing och Meditation. Jag har CSNU i både Demonstrating och Public Speaking från Arthur Findlay Collage i England.  Jag är en av få personer i Skandinavien som har dessa utmärkelser vilket också gör att du som elev vet att det finns underlag för min kunskap.  Jag har även erhållit CSNU(t) - dvs jag är godkänd lärare i Mediumskap för SNU och är i dagsläget den enda i Sverige som har genomgått och fått godkänt för detta certifikat hittills!

Mitt fokus är att kunna förmedla så mycket kunskap inom dessa ämnen som jag bara kan och som ett led i detta arbete håller jag nu på att ta fram böcker inom dessa ämnen. Jag upplever att det är stor okunskap inom dessa ämnen och vill gärna ha möjligheten att hjälpa människor på ett enkelt men funktionellt sätt.

    

Jag gör mitt arbete i lokalen ovan som finns på Tallmätargatan 3 (1 tr upp) där jag håller mina sittningar, behandlingar, en del privatseanser, healingkurser, mediumkurser och meditationskurser.  Arbetar även med publika seanser på olika platser då jag ofta blir inbjuden att komma, men jobbar även en del utomlands med seanser, sittningar och kurser.

CSNU demonstrating small    CSNU public speaking small

 

 

 

"- Önskar man andra framgång mår man väl själv - "