Healingkurs

Healingenergin finns hos alla människor som kan känna medkänsla och kärlek med andra människor.  Att gå kurs och utveckla denna naturliga gåva är helt underbart!

Andlig healing kommer från andevärlden, genom anden på den som  administrerar healingenergin, till anden på den som tar emot den.  Det är därför den fungerar så väl.

Healingkursen är löpande kurs med fyra kurstillfällen per år, vilket innebär att du kan börja när det passar dig.  Vi har alltifrån nyböjare till avancerade på våra kurser vilket vi upplever är mycket givande både för deltagarna samt energin.  De som är nya har de övriga att fråga utöver läraren, samt de som arbetat längre har nya att lära ut till.  Det har visat sig vara ett mycket värdefullt sätt att arbeta med kurserna på!  Det ger en vinn-vinn situation för alla som deltar.  De som har arbetat ett tag assisterar även de nyare med sina energier, så våra vänner i andevärlden har hjälp även dem.  På dessa kurser lär ni er kontakthealing, distanshealing och självhealing.

Den är både certifierad & diplomerad och den Diplomerade Grundkursen i Healing är en kurs som löper under 2 år.  Vi träffas fyra gånger per år och där du behöver gå 8 av 10 st påföljande kurstillfällen, då kunskap är en färskvara.  När du uppfyllt detta kommer du även att få ett både teoretiskt samt praktiskt prov för att få ditt Diplom.  Känner du att du bara skulle vilja gå någon enstaka kurs utan att få detta Diplom är det inga problem - kursen är öppen för alla. Är du seriös och vill ta din healingförmåga några steg längre så finns möjligheten att fortsätta upp till avancerad nivå och certifiering.

Vi kommer att fokusera mycket på både den andliga och den personliga utvecklingen då man behöver många gånger förändra sitt tänkande för att våra vänner i andevärlden ska kunna hjälpa oss att bli det vi vill bli.  Det finns lite olika sätt man kan arbeta på och vi finner ut vad just du behöver för att utveckla din gåva på bästa sätt.  Det är ett fantastiskt roligt arbete och mycket glädje involverat då vi använder oss av flera olika tekniker för att arbeta fram din kunskap.

Det är även viktigt att man får förståelse för hur andevärlden fungerar och annan mycket viktig information för att du ska kunna ha en så gedigen kunskap om ditt arbete och ditt område av intresse som möjligt för att kunna sålla bort alla sensationer som så många refererar till och tror på.  Därför kommer vi även att hålla korta föredrag under varje kurstillfälle med inspiration, information och solid kunskap om detta.  Det kan t.ex. innehålla erfarenheter inom healingen, olika tekniker, om guidernas funktion, om hur det är att arbeta med andevärlden, Spiritualismen, auran, trans, mediumskap och annat av intresse.   Vi kommer även gå igenom hur denna kontakthealing fungerar, om distanshealing samt självhealing.

Kursen bygger på att utveckla och förstärka din healing förmåga och under kursen kommer vi att arbeta mycket med meditation då vi på så sätt försätter oss i rätt tillstånd för att våra andliga vänner ska kunna hjälpa oss, samt att ha lättare att bjuda in dem att arbeta genom oss.  Det handlar inte om tekniken med healing för det är aldrig den som helar, utan det är hur mycket du själv klarar av att bli en så bra kanal för dem som möjligt, genom att arbeta bort de mentala attityder som inte tjänar dig i ditt arbete.  Att villkorslöst lära sig att ge denna kärleksfulla healing innebär också att man behöver lära sig att först och främst ta emot den.  Första patienten är du själv.  De första två åren ligger det mesta fokuset på att läka sig själv, då det är viktigt att må bra för att kunna hjälpa andra människor. Om det bara skulle handla om att lära sig en teknik skulle jag kunna lära ut det under en dag, men det är inte det som är healing och det är det här som många har missförstått.  Det finns ingenting snabbt med andevärlden, varken med healing eller mediumskap.  Det är vi som behöver tiden för att hjälpa oss själva att må bättre med deras hjälp, för att på så sätt kunna vara den bästa kanalen vi kan vara för dem.  Vid certifiering är det viktigt att man har kommit så pass långt att man nu kan tillåta denna kärleksfulla healingenergi att arbeta genom dig på ett konsekvent och bra sätt, där egot har fått lämna plats och där vi ser ett bra resultat efter varje healingsession.  Det är även viktigt att du har en mycket bra teoretisk och praktisk kunskap inom detta ämne och därför är det viktigt att allt detta finns väl förankrat inom dig.

Försök att träna så mycket som du bara kan på vänner och bekanta mellan varje kurstillfälle, samt att meditera och bjuda in dina andliga vänner att hjälpa dig med dina blockeringar, så kommer du också att märka att du går framåt i din utveckling.  Ju mer du gör själv på egen tid, desto mer kommer du också att få ut av kursen.  Vill du verkligen genuint utveckla din gåva kan jag hjälpa dig, men det kommer att krävas att du gör din del också.  Det är ett samarbete mellan dig och mig, samt dina andliga vänner.  Det är en underbar väg du börjar gå på, där personlig och andlig utveckling ligger i centrum, delat med glädje och kärleksfullt arbete.  Du som går den här healingkursen får möjlighet att träna varje måndag på våra  "Healingkvällar" (se mer info under fliken Healingkvällar).  Denna kväll får du möjlighet att träna på både dina kurskollegor samt kunder som kommer.  Denna möjlighet är endast för dig som går kursen och är givetvis helt gratis.

Som ny deltagare får du en personlig bedömning vad vi kan se och uppleva omkring dig efter första kurstillfället.  Därefter sker detta vid olika tillfällen under kursen.

Är det första gången du går på Healingkurs hos oss på Lindblom Academy så behöver du även köpa boken "Lär dig Healing - en steg-för-steg guide till andlig healing".  Du köper den enklast via shoppen i panelen till höger på startsidan, alternativt kommer in till oss direkt.  Du behöver ha läst boken innan du påbörjar kursen hos oss.  Det gör att du kommer att få en större förståelse för healingen och kommer att kunna ta till dig enklare det som förklaras och gås igenom på kursen.  När du går kursen hos oss, så betalar du enbart 200 kr för boken (ord.pris: 249 kr).  Köper du boken via appen, så drar jag av 49 kr på kursarvodet.

 

Välkommen!

Pris: 2200 kr / Helgkurs (lördag-söndag) inkl. fika hela helgen + boken "Lär dig Healing" (som du betalar 200 kr för vid första kurstillfället) - se Kalendariet för nästa inbokade kurstillfälle.  Kursen är lördag-söndag 10:00-17:00.

OBS! Kurserna hålls i våra lokaler på Tallmätargatan 3 i Västerås.

Du betalar din bokning vid bokningstillfället via Klarna. Här har du flera olika varianter på betallösningar, där du även kan betala via faktura och avbetalning.  Du väljer själv vilket val som passar dig bäst.
För information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.com

Du bokar din plats på kursen via knappen "Boka Tid".  Det tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka dig på kursen.  Läs dock vad det är som gäller för kursbokning innan du bokar - du hittar dem på sidan "På- och Avbokning på kurser" här på hemsidan.

OBS! Lider du av psykiska problem alt. tar ångestdämpande mediciner så kan jag inte ta in dig på kursen - man behöver vara mentalt stabil för att arbeta med andevärlden.  Då hänvisar jag istället till våra underbara healingkvällar på måndagar (se under fliken Healing) för att kunna må bättre först, innan du påbörjar din utbildning.